söndag 5 april 2009

Turister i Oslo!

Idag har jag haft en strålande dag i Oslo tillsammans med Anna och Malin! Strålande sol och goda vänner, kan det bli bättre?











Helgen

Jahapp.. Natten mot söndag då. Helgerna går fort vill jag lova!

Så, vad gjorde jag i fredags? Jo! Jag var hemma och slappade, satt barnvakt från fre- lör eftermiddag. Allt gick bra och det var skönt att vara hemma och ta det lugnt efter en hård vecka i barnehagen. BTW, min första vecka gick superbra! Igår, lördag så var jag Ingrid och Edvard ute och lekte på skolgården och sen på kvällen åkte jag in till Oslo för att fika och äta sushi med Anna och Malin, sjukt gott! Jag har inte ätit sushi på flera månader! Mumms! Och sen en chokladkaka på de.. Känns faktiskt som om att jag har ätit hela dagen.. Men jag älskar ju att äta + att det är bra att äta, så varför inte?

Nu sitter jag här, klockan är 01:38. Jag ska fixa lite på datorn och sen sova. Imorgon ska jag sova ut ordentligt, ingen får förstöra för mig imorgon för då jävlar! Imorse blev jag väckt klockan 7.30 av Edvard.. Han sa "Sandia, kan du inte gå upp nu, du har ju sovit så länge nu.." Tro det eller ej.. Jag gick upp!

En lugn och trevlig helg, precis vad jag behövde! På onsdag åker jag hem!! Jiiiiipppiieee!!

Puss och god natt.